Nytt leende med hjälp av osynliga krafter

Dina tänders tur. Du duger förstås precis som du är. Men vi vet att många hakar upp sig på tänder som står trångt, är utstående eller växer snett när de tittar sig i spegeln. Och minst lika viktigt – tändernas placering kan göra det svårt att tugga eller hålla munnen ren.

Invisalign® är en toppmodern tandställning som skapar ditt drömleende utan att synas. Med hjälp av 3D-utskrivna genomskinliga plastskenor med perfekt passform och en tydlig, personlig behandlingsplan, förflyttas dina tänder mot det önskade målet. En liten bit i taget och utan att skava, påverka talet eller försvåra munhygienen som en klassisk ”räls” ofta gör.

Invisalign® ger dig helt nya möjligheter att få ett leende som du trivs med och nu kan du äntligen skaffa det i Blekinge också. Välkommen till Viktor Stenlund, länets första och enda Invisalign®-certifierade tandvårdsklinik!

Vill du komma i gång meddetsamma?
Kontakta oss på [email protected]
eller 0455-105 90

Vill du veta allt?
Läs och titta på invisalign.se

 

145-jpg-format-colour-e1479904654431-768x307

Vad är Invisalign®?

Invisalign® är det näst intill osynliga sättet att skonsamt men effektivt flytta tänder till önskat mål. Behandlingsplanen tas fram med avancerad datorteknik för bildbehandling i 3D och därefter specialtillverkas en uppsättning genomskinliga tandskenor för just dina tänder, för att förflytta dem lite i taget. Varje tandskena bärs i ungefär en vecka innan den byts mot nästa skena i serien, vilket gradvis förflyttar tänderna till den beräknade, slutliga positionen.

Vilka är de största fördelarna?

De flesta av de människor du möter kommer inte alls se att du använder Invisalign®. Eftersom tandskenorna är så diskreta och löstagbara, kan du leva som vanligt – det är bara att plocka ut skenan när du ska äta, dricka och sköta munhygienen. De specialgjorda skenorna har perfekt passform och du kan känna dig bekväm i sociala situationer eftersom talet inte påverkas. Dessutom slipper du skav och obehag från metallfästen och trådar som ska spännas. 3D-tekniken ger dig möjlighet att redan från start se hur dina tänder kommer att se ut när behandlingen är genomförd.

080-coated-v2-jpg-format-colour